Categorii

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Lista dorințelor

Buletin de știri

Bine ati venit pe site-ul camera-copii.ro.

camera-copii.ro furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul camera-copii.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor:

Marco Production SRL respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelorLegii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, camera-copii.ro si Marco Production SRL au obligatia de a administra înconditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altapersoana. Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus uneidecizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la Marco Production SRL, Strada Ticus nr 8, Sector 3, Bucuresti. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.
camera-copii.ro, face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer). Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in niciun moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor camera-copii.ro, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura dac aprelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea lui Marco Production SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.
camera-copii.ro respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor.

Licenta si accesul la camera-copii.ro

camera-copii.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau savanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al Marco Production SRL.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul camera-copii.ro, text sau grafica proprietare, fara acordul in scris al Marco Production SRL.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul camera-copii.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul camera-copii.ro.

Review-uri si comentarii

Vizitatorii pot publica pe site-ul camera-copii.ro, review-uri, si comentarii generale sau pentru produse, in sectiunile special concepute pentru acest lucru.

Descrierea produselor

Continutul site-ului camera-copii.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini prezentate pe site datorita modificarii design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Va rugam cititi sectiunea Livrarea Produselor, pentru detalii privind costurile de transport.
 
Afisarea produselor in cadrul magazinului online www.camera-copii.ro reprezinta oferta noastra valabila a fi contractata. Acceptarea ofertei se produce in momentul in care clientul isi manifesta telefonic vointa de a achizitiona un anumit produs.
 
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii:
 
 · In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contra valoarea cheltuielilor efectuate de Marco Production SRL.
 
 · In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) in termen de 10 zile de la momentul livrarii produselor (din momentul in care clientul receptioneaza produsul) atunci acesta este obligat sa returneze produsul in stare perfecta, vandabila.

Prin incheierea contractului se intelege realizarea acordului de vointa al partilor asupra clauzelor contractuale. Acest acord se realizeaza prin intalnirea, pe deplin concordanta, a ofertei Marco Production SRL de a contracta cu acceptarea acelei oferte de catre client si confirmarea existentei produsului in stoc de catre Marco Production SRL. Executarea contractului se realizeaza in momentul livrarii bunului si achitarii integrale a pretului.

Descrierea firmei

camera-copii.ro este proprietatea Marco Production SRL. Marco Production SRL este un producator de mobila la comanda si compania care administreaza site-ul care functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Adresa si datele firmei:
MARCO PRODUCTION SRL

Bucuresti, Sector 3
Sediu Social: Aleea Lotrioara, nr. 3, Bl. V30, ap. 20
Capital Social: 200 lei
CUI: RO20828157
Reg. Com.: J40/1630/2007
Cont Bancar: RO96BTRL04401202N58984XX
Banca: Transilvania - Ag. Obor Iancului


Oferte speciale